over mij

Ik ben Suzanne, 34 jaar oud en denk veel na. Over mezelf het meest natuurlijk, maar ook over wat ik om me heen zie. Ik kijk namelijk graag, zonder daar meteen iets van te vinden. Ik ben een generatie Y beginneling.¬†Elke generatie heeft zo zijn eigen charme, die van mij heeft vooral last van dilemma’s. Of teveel te kiezen. Het is maar net hoe je het bekijkt. Maar daar denk ik graag over na dus.

Naast al dat kijken en nadenken heb ik niet stilgezeten de afgelopen 10 jaar. Ik ben getrouwd geweest en heb twee prachtige dochters op deze wonderlijke wereld gezet. Ondertussen ook alweer een jaar of 6 gescheiden en co-ouder. Ik woon met m’n meisjes in Rotterdam, werk in Den Haag en vind het leuk om op te schrijven wat ik vind of meemaak. Dit doe ik al een paar jaar, maar ondertussen moed verzameld om anderen mee te laten lezen.

Ik studeer aan de Hogeschool Rotterdam, heb een leuk en vol sociaal leven in en om Rotterdam, sport niet, eet wel; semi gezond en ben ondertussen twee jaar gestopt met roken! Deze niet-roker is verder een erg kalm persoon met soms een uitspatting, serieus ook wel, soms iets teveel aanpassingsvermogen en geniet erg van kleine, leuke, lieve, mooie, vertederende momentjes.

Op deze site ga je korte gedichtjes, blogs over mijn verwonderpunten over het leven in het algemeen inclusief soms wat ongevraagd advies en af en toe een kort verhaaltje terugvinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *